vrijdag 29 september 2023

Vrouwen; houd eerst van jezelf!

Als vrouw hebben we vaak een hoop hoog te houden. We zijn ambitieuze werknemers, goede partners, buitengewone moeders en dat alles terwijl we er ook altijd perfect en verzorgd bijlopen. Vaak hebben wij ook nog de neiging om de wensen en behoeftes van anderen boven die van onszelf te plaatsen.

Ben je nou een werkende vrouw of een huismoeder, doe tenminste deze 8 dingen om je gelukkig bij te voelen.


1. Zet jezelf op één
Hoe graag je een ander ook wilt helpen, zorg eerst voor jezelf. Het is helemaal niet egoistisch als je dingen doet waardoor jij lekkerder in je vel gaat zitten. Boek een massage, ga sporten, eet gezond en plan me-time in!

2. Hou van jezelf!
Accepteer jezelf en leer van jezelf te houden. Je voelt je daardoor sterker en kunt zoveel meer bereiken. Hierdoor kun je nog meer liefde geven.

3. Leer nee te zeggen
Nee zeggen is het moeilijkste wat er is. Een wijsheid die je op verschillende tegeltjes ziet langskomen: Als je ja zegt tegen een ander is het nee zeggen tegen jezelf (of gezin). En dit is zo waar! Dit helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en vaker een keer nee te zeggen.


4. Zet je eigen mening voor op!
Jouw mening is het meest belangrijk. Als je je heel druk maakt om wat andere van je vinden, dan zet je eigenlijk hun mening voor die van jou. Heb vertrouwen in je jezelf!

5. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling!
Als je grote doelen wilt bereiken, dan is het belangrijk om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

6. Vrouwen steunen vrouwen!
Zo vaak hoor je andere geluiden. Laten we elkaar steunen in plaats van elkaar als competitie behandelen. Of het nu gaat in je privé leven of op de werkvloer.

7. Geloof in jezelf en wees moedig
In jezelf geloven is erg krachtig. Zorg ervoor dat je jezelf omringt met mensen die je visie voeden en je steunen. Geloof in je eigen kracht, moed en bekwaamheid. Omring jezelf niet met mensen die je naar beneden halen.

8. Zorg voor je lichaam en geest
Zeker als je veel en hard werkt met je hoofd, is het heel fijn dat ook te doen met je lichaam. Compenseer dat door een goede lichaamsbeweging. Door te sporten voel je ten eerste veel lekkerder, krijg je meer energie en werk je efficiënter!  Sporten kost tijd, maar levert je veel meer tijd op!


Remember:
Pray, Set Goals, Make a Plan, Work Hard, Succeed, Thank God and Stay Humble.

Liefs,
Ja9 ❤️

Vorig artikel
Volgend artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Must Read